Over ons

Justine Perneel, CEO van JP-Freelance

De reis van JP-Freelance begon in de medische wereld, waar ik, Justine, mijn carrière startte als medisch assistent en later als receptioniste in een ziekenhuis. Mijn passie voor administratieve ondersteuning groeide en zo ontstond het idee van JP-Freelance.

Vanaf het begin was mijn doel helder: ondernemers en medische professionals helpen met hun administratieve lasten. Mijn ervaring in de medische sector vormde de basis voor de flexibele en betrouwbare administratieve ondersteuning die ik nu bied.

Terwijl ik mijn weg vind in de wereld van freelancen, heb ik mijn diensten uitgebreid naar creatief webdesign. Mijn doel is niet alleen om administratieve lasten te verlichten, maar ook om ondernemingen te helpen opvallen met unieke online presences.

Voor de toekomst zie ik JP-Freelance evolueren tot een betrouwbare partner voor bedrijven, waarbij ik blijf streven naar originaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke aanpak. Laten we samen de volgende fase van groei en succes in jouw bedrijf verkennen.

Wat Drijft Ons?

Mijn doel is eenvoudig maar krachtig: jouw administratieve lasten verlichten, zodat jij je kunt concentreren op de groei van je onderneming. Ik begrijp de uitdagingen van medische praktijken en bedrijven, en daarom bied ik flexibele, betrouwbare administratieve ondersteuning op maat. Mijn expertise strekt zich uit van virtuele administratie tot georganiseerde dossierorganisatie en meer.

Creativiteit in Webdesign

JP-Freelance gaat verder dan alleen administratieve taken. Wij geloven in de kracht van creatief webdesign om jouw bedrijf te onderscheiden. Met op maat gemaakte designs die indruk maken, zorgen we voor een online aanwezigheid die jouw identiteit weerspiegelt. Elk ontwerp is doordacht en afgestemd op jouw unieke stijl.

Onze Filosofie

Bij JP-Freelance omarmen we flexibiliteit, betrouwbaarheid en originaliteit. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij jouw specifieke behoeften. Onze samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen, open communicatie en een toewijding om jouw professionele leven te vereenvoudigen en te versterken.

Bedankt voor het overwegen van JP-Freelance als jouw partner. Laten we samenwerken aan het optimaliseren van jouw administratieve processen en het creëren van een online aanwezigheid die impact maakt.