Contact

Laat van je horen! We kijken ernaar uit om jou te helpen met jouw administratieve uitdagingen en creatieve webdesignbehoeften.

Vul het formulier in of bereik ons direct via e-mail of telefoon.
Laten we samenwerken aan de groei van jouw onderneming!

Veelgestelde vragen

Nee, wij zijn geen boekhouders. We bieden echter wel administratieve ondersteuning, inclusief boekhoudkundige taken. Zo kan je de kosten bij de boekhouder verlagen.

We beginnen met een kennismakingsgesprek om uw behoeften te begrijpen en een plan op maat te maken.

Ja, we kunnen communiceren namens uw bedrijf om een naadloze ervaring te bieden aan uw klanten en contacten.

Indien gewenst, kunnen we samenwerken met uw boekhouder om uw administratie soepel te laten verlopen.

Het inhuren van een freelancer zoals JP-Freelance biedt flexibiliteit, expertise op maat en bespaart kosten in vergelijking met een fulltime werknemer

Wij kunnen een breed scala aan taken op ons nemen, waaronder administratieve taken, agendabeheer, communicatie, dossierorganisatie en meer, afhankelijk van uw behoeften.

Reviews

17 november 2023

“Justine is erg aan te bevelen. Ze heeft zich erg ontwikkeld op korte tijd, is gedreven in haar nieuwe taken en werkt erg doelgericht. Ze leert snel nieuwe dingen en gewoontes en is erg sociaal. Ze kan goed in teamverband werken en neemt eigen initiatief indien nodig. In het werk is ze enthousiast, leergierig en betrouwbaar. Ik raad Justine zeker aan als een erg goede werkkracht en ze is aangenaam in de omgang met collega’s en patiënten.”

Dr. Dirk Vandevelde, Orthopedisch chirurg
25 januari 2024

Als hoofdverpleegkundige van het chirurgisch dagziekenhuis van AZ Monica Antwerpen, beveel ik Justine van harte aan. Haar vriendelijke en rustige benadering bij het onthaal van patiënten, organisatorische vaardigheden, teamgeest en flexibiliteit maken haar een waardevolle aanwinst voor elk team. Ze voert haar taken met enthousiasme uit, inclusief administratieve verantwoordelijkheden, en toont initiatief bij drukte door bereid te zijn tot overwerken voor het voordeel van de afdeling.

Apers Carina Hoofdverpleegkundige Daghospitaal AZ Monica Antwerpen

Schrijf een review!